понеділок, 21 березня 2016 р.

Світ кікбоксингу або 8 причин почати тренування.


Кікбоксинг останнім часом набирає популярність і скоро перетвориться на повальне захоплення. Що сприяє цьому? Щоб зрозуміти причини, давайте уявимо собі світ, де дітям з раннього віку прищеплюється почуття власної гідності, а їхні мрії стають реальністю; світ, у якому жіночі можливості безмежні; світ, в якому чоловіки пізнають справжню цінність і смак суперництва; світ, в якому люди завжди знаходяться в хорошій фізичній формі і мають відмінне здоров'я. Так знайте, все це відбувається в світі людей, які присвятили себе цьому  приголомшливому виду спорту. Відкрийте і ви для себе світ кікбоксингу, і дізнаєтеся, чому він так багато значить для тих, хто безмежно відданий йому.

1. Позбавлення від депресії.

У певні моменти життя нас долає агресія і різні негативні емоції. Навколо нас багато негативно-налаштованих самозакоханих людей, які нам постійно вказують що робити, нав'язують свої бажання або просто намагаються образити. У ці моменти з'являється бажання в буквальному сенсі слова придушити їх (зізнайтеся собі в цьому). Але ми не можемо дозволити собі зробити цього. І найкращим рішенням ваших емоційних проблем буде почати тренуватися. З кожною крапелькою поту, тренуючись зі спаринг - партнером або відпрацьовуючи удари на мішку, ви будете позбавлятися від депресії і знищувати свою дратівливість.

2. Розвиток мускулатури.

Крім різних вправ в спарингу з вашим тренером, ви будете відпрацьовувати удари, використовуючи різне оснащення. Це допоможе розвинути специфічну мускулатуру і зробити вас сильніше.

3.Повишення витривалості.

Відпрацювання ударів руками і ногами є надзвичайно нудними. Приплюсуйте фізичні вправи, які необхідні для поліпшення ударів. І як ви знаєте, витривалість вашої мускулатури прямо пропорційна кількості фізичних вправ, що проробляються вами. Тому ваше тіло з часом навчиться справлятися зі значними навантаженнями і стресами, а витривалість організму в цілому підвищиться.

4. Поліпшення моторики, а також точності і координації рухів.

Виконуючи різні вправи або працюючи зі спаринг - партнером, ви будете перебувати в постійному русі, тим самим покращуючи моторику. У моменти нанесення ударів і захисту від них, потрібно буде контролювати дистанцію, групуватися, вибирати оптимальне положення тіла. Завдяки цьому ви підвищите точність і поліпшите координацію рухів.

5. Розвиток гнучкості.

На якість ваших ударів впливає гнучкість. Тому значний час приділяють вправам на розтягування м'язів, що також запобігає різні травми.


6. Спалювання калорій.

З різноманітної тренувальної системою, яку пропонує кікбоксинг, змінюється і структура вашого тіла. Ви побачите, як поступово жирові відкладення будуть поступатися місцем рельєфною мускулатурі. Позбавляючись від небажаних округлостей, ви підвищите почуття власної гідності, і оточуючі вас люди обов'язково помітять це! Кікбоксинг, подібно скульптуру, відточує ваші форми і допомагає здобути перемогу над зайвою вагою.

7. Навчання навичкам перемагати.

Кікбоксинг можна порівняти з життям: кожен боїться, коли починає щось нове для себе; ніхто не хоче потерпіти невдачу і опинитися в невигідному для себе світлі. І якщо ви цінуєте важка праця, хочете знайти почуття власної гідності, впевненість у собі, почуття задоволення; якщо ви ставите перед собою цілі і хочете їх досягти, долаючи безліч перешкод, то кращого заняття вам не знайти.

Завершивши тренування і довівши почате до кінця в перший раз, ви морально підготуватися до того, щоб діяти подібним чином у всіх життєвих ситуаціях. Прийміть виклик, кинутий вам долею, і візьміть собі за правило не відступати перед труднощами.

8. Збереження здоров'я.

Не секрет, що люди, які займаються спортом, мають великою життєвою енергією і меншою стомлюваністю. Заняття кікбоксингом підвищать опірність хворобам, зведуть до мінімуму розвиток серцево - судинних захворювань, призупинять процес старіння. Ви відчуєте себе молодше і будете із задоволенням відзначати, що знаходитеся на шляху до довголіття та збереженню вашого здоров'я.

Немає коментарів:

Дописати коментар