середу, 19 лютого 2020 р.

Чемпіонат України з кікбоксингу ВАКО


13-16 лютого в Броварах відбулась першість України з кікбоксингу ВАКО.


У змаганняз прийняли участь спортсмени з 24 областей України ,а також команда з Білорусії та Молдови,загалом 1400 учасників.
Тернопільщину на чемпіонаті представив лише один СК"Поєдинок",що в палаці спорту.У складі двох чоловік команда завоювали 1🥇 та 1🥈м.
Станіслав Ваховський учень 7кл. 25 школи провів 3 поєдинки, у 2-х отримав перемогу достроково у першому раунді на 22 і 50с. над представниками київщини та харкова
У фіналі здолав суперника з черкас ,по очкам,і виборов вперше у своїй спортивній карєрі звання чемпіона України
з кікбоксингу ВАКО у віковій категорії 11-12р.🏆

До того Станіслав ставав 3-тім на аналогічному чемпіонаті  2 роки тому серед 25 учасників!
Тренуєтся спортсмен 5р.
Це лише "перша сходинка"  в кікбоксингу, яка підкорилася спортсмену,уже через рік йому доведеться підтверджувати свій статус у старшій віковій категорій 13-14р.,тому розслаблятись немає коли.
Мілана Юнович учениця 3 шк. 6-Акласу 12р. посіла 🥈м. поступившись у фіналі  з рахунком 2:1 представниці  з  Кропивницького.
Кікбоксинг WAKO - вид спорту ,який вже  рік ,як визнаний Міжнародним Олімпійським Комітетом і входить до 1-шої категорії видів спорту із трьох  визначених Міністерством спорту. Тобто, WAKO впевнено рухається до олімпіади.
Тренуются спортсмени у тернопільському палаці спорту під керівництвом тренера Віталія Огірка.
Від себе хочу подякувати батькам за  фінансову підтримку своїх дітей ,для участі спортсменів у змагагнях.
Окрема подяка фізичному реабілітологу та масажисту Ігорю Соколовському  за консультацію та пряму  допомогу в підготовці до змагань.
Також вдячний керівництву палацу спорту, за  умови , в яких тренуються чемпіони,адже є все необхідне для досягнення високих результатів!


                 
Перший бій
2-ий бій




Фінал



Мілана фінал








Немає коментарів:

Дописати коментар